Vårt familjeföretag, Profectus Management AB, har sedan 1985 sålt industrimaskiner och digitala mätinstrument för verktygsmaskiner. Jag som tillsammans med min fru Margareta äger företaget beslöt våren 2014 att också börja sälja jakt- och arbetskläder. Lidingö Jakt är namnet på denna nya produktlinje inom företaget. På IWA-mässan 2014 i Nȕrnberg hittade vi en hel del intressant efter att ha valt bort allt som finns i nästan alla jaktaffärer eller som inte verkade hålla hög kvalitet. Vi blev mycket imponerade av Deerhunter Outdoor Clothings. Jag har jagat sedan tonåren (och det var ett tag sedan) så jag har tillsammans med alla jaktkamrater stor erfarenhet av vad som krävs av jaktkläder.

Vår utgångspunkt var att det skulle vara roligt att sälja det för oss nya. Det blir det om man säljer riktigt bra produkter till riktigt bra priser. Vi riktar oss främst till dig som kan vänta normalt 2 vardagar på att få hämta den beställda varan i vår butik på Astreavägen 4, Lidingö eller som kan vänta 2-3-dagar ytterligare för att få paketet på posten. Det gör att vi kan beställa varorna varefter de beställs från centrallagret i Danmark med leverans till oss med UPS kurirservice. På det sättet undviker vi lagerkostnaderna och behovet av att rea ut en massa osålda varor. För dig betyder det alltid 10-25% rabatt på rek. capriser på Deerhunter och 40-50% på utgående modeller.

I vår butik kan du titta och känna på våra kläder och prova in rätt storlek. Sedan hämtar du varorna hos oss några dagar senare sedan du fått ett mejl. Du som köper via hemsidan skickar ett mejl genom att klicka på Om oss på huvudmenyn och väljer Kontakta oss. Skriv in i formuläret vad du vill ha eller skriv ditt telefonnr så ringer vi upp. Du har tillgång till en bra storlekstabell om du klickar på Storlekar i huvudmenyn. Skulle det ändå bli fel så står vi för frakten av den nya storleken till dig.

Jaktkläderna tar just nu störst utrymme på hemsidan (du kan klicka på ”Om Deerhunter” så får du veta varför vi valt detta danska företag) men vi tillför alltfler andra produkter också – få se vad vi hittar på IWA-mässan 2017. Jaktgrejorna är som sagt en av flera produktlinjer (de andra handlar om industrivaror) hos företaget Profectus Management AB och det är alltså av detta företag du förhoppningsvis köper dina jaktkläder och annat framöver.

Hälsningar
Björn Undall

4109-393_Monteria-Waistcoat-A