Lidingö Jakt är beteckning på en enhet inom företaget Profectus Management AB (orgnr 556279-0047) som därmed är ansvarig för Lidingö Jakts verksamhet.

Beställningsförfarande
Du beställer från oss genom att antingen komma till vår butik, skicka ett e-mail, fylla i vår orderformulär och skicka det eller ringa oss (070-6675771). I ditt e-mail skriver du vilka varor du vill beställa (ange artikelnummer och ev storlek eller färg/camouflagekod) och anger ditt namn, adress samt telefonnummer (helst mobilnummer).

Priser
I priserna ingår moms med 25%. Lidingö Jakt reserverar sig för eventuella publiceringsfel och förbehåller sig rätten att ändra priser, specifikationer och villkor utan förhandsbesked.

Betalning
Du kan välja mellan:
1. Förskottsbetalning (då slipper du postförskottsavgiften på 254:-) till vårt postgiro 299069-5
2. Swish till +46706675771 (då slipper du postförskottsavgiften på 254:-)
3. Kontant vid avhämtning i vår butik (vi tar än så länge inte kort så använd Swish hellre än kontanter)
4. Postförskott (postförskottsavgiften tillkommer då)
5. Företräder du ett företag och vill handla mot faktura så ring oss på 070-6675771 så ordnar vi det.
6. Delbetalning vid köp över 5000:- enl. överenskommelse
PS: vårt företag har funnits i mer än 30 år och har aldrig haft några betalningsanmärkningar så förskottsbetalning är ett helt riskfritt alternativ!

Priser och rabatter
Vi har inga hyllvärmare som måste reas ut (utom kläder som reas av Deerhunter i samband med ändringar i kollektionen samt enstaka produkter som bytts in) och låga hyreskostnader eftersom vi har vår butik på Lidingö och inte på ”fina gatan”. Det vill vi låta våra kunder få fördel av. Därför ger vi 25% rabatt på alla jaktkläder från Deerhunter (utom på reapriserna). Det rabatterade priset finns utsatt under det ordinarie priset (= det av Deerhunter rekommenderade ca-priset). På digitala nattsikten kan vi ge bra priser på återlämnade sikten och demoexemplar när vi har sådana eller om jaktlaget går ihop om en beställning. Ring oss om du vill ha bästa priset på nattsikten!

Frakt och leverans
Med de priserna kan vi inte ha fri frakt för dig som inte hämtar upp varorna hos oss (många webshopar lägger frakten i priset så att kunden inte kan se det). Om du förbetalar till vårt plusgiro eller med Swish kostar frakten 50:- om inte orderbeloppet överstiger 2000:- då frakten är gratis. Vill du ha varorna mot postförskott tar vi postens avgift på 254:- . På order under 500:- tar vi ut en expeditionsavgift på 29:- utöver frakten.
Vid byte av storlek står du för kostnaden för ev. returfrakt till oss och vi för frakten till dig av den nya storleken. Vid utnyttjande av ångerrätten så är det du som betalar för frakten tillbaka till oss.
Varor som finns i butiken skickas normalt samma dag som beställning sker. Vi lägger nya beställningar 2 ggr/vecka till våra leverantörer och skickar till dig samma dag vi får leveransen från dem. Deerhunter levererar normalt inom 2-3 dagar till oss. Andra leverantörer kan ta något längre tid. Om någonting dröjer, t.ex. om leverantören har slut på varan så kontaktar vi dig.
När ditt paket lämnar oss får du ett e-postmeddelande eller SMS. Har försändelsen ett kollinummer så är detta angivet i meddelandet.

Ej avhämtade paket
För alla postförskottsförsändelser som inte löses ut förbehåller sig Lidingö Jakt rätten att debitera kunden kostnaderna för frakt, returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad (350 kr ink. moms). Faktura på beloppet kommer till din adress efter att vi återfått paketet i retur.

Ångerrätt
Är du inte nöjd med något du beställt på nätet utan att dessförinnan ha sett varan i vår butik har du 14 dagar ångerfrist efter det att du mottagit varan. Ångerrätten gäller INTE den mörkeroptik vi säljer om plomberingen har brutits på originalförpackningen. Även specialbeställda varor som vi inte har som lagervara är undantagna ångerrätten, gäller till exempel Apel/EAW monteringsdetaljer.
Vid utnyttjande av ångerrätt får förpackningen inte vara bruten. I de fall förpackning saknas får inte varan vara använd eller på annat sätt skadad.
Innan du skickar tillbaka paketet ska du meddela oss att du har ångrat köpet, kvitto i orginal samt eventuella garantibevis ska även återsändas med paketet. När vi mottagit produkten ska vi godkänna att produkten är i godkänt skick och att ångerfristen inte passerats. Efter att vi mottagit och godkänt produkter återbetalar vi varans pris så snart som möjligt senast 30 dagar efter godkännandet. Paket till oss får INTE skickas mot postförskott!
Har du löst ut paketet mot postförskott så kommer det en utbetalningsavi till dig inom 1-2 veckor efter att vi mottagit returen (dock senast inom 30 dagar), observera att du inte får tillbaka fraktkostnaden.

Fel på varan
Om en vara är trasig vid leverans ska detta anmälas till oss omgående, dock senast inom sju dagar efter att du mottagit paketet.
Är emballaget synbart trasigt ska du genast och innan du lämnat utlämningsstället anmäla det till fraktföretagets ombud och få ett intyg om skadan. Tag då också ett foto på paketet innan du öppnar det för att kontrollera om varan är trasig.

Garanti
Vi har ett års garanti på de varor vi säljer om inget annat anges.
På förbrukningsvaror som batterier lämnas ingen garanti.
På mörkeroptik från YUKON och PULSAR lämnar generalagenten Skånejakt tre års garanti, observera att garantin endast gäller första ägaren, den följer alltså inte optiken. Spara mörkeroptikens originalkartonger för användning vid garantifall.
Observera också att garantin till exempel inte gäller om skadan kan härledas till handhavandefel, om det finns synliga skador på varan eller om man har gjort ingrepp i varan. Vi följer konsumentverkets rekommendationer.
Inget köp är avslutat förrän du som kund är helt nöjd. När du handlar hos Lidingö Jakt kan du alltid känna dig trygg.

Personuppgifter
Lidingö Jakt är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas av Lidingö Jakt för att administrera kundrelationen samt för egen marknadsföring. Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till tredje part, utan stannar hos Lidingö Jakt och dess ägare. Som kund har du rätt att en gång årligen få information om hur dina personuppgifter används genom att begära detta hos oss.

Försäljning till minderåriga
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa från oss.

Force Majeure
Lidingö Jakt är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl. a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud, onormal nedgång i marknaden mm.
Vi reserverar oss också för fel i hemsidans priser eller produktspecifikationer.